Szurkolói kártya – kedvezmény a benzinkúton

A foci a nézőkért, a szurkolókért van! Ez tény, ennek mindig és mindenhol így kell lennie.
175000. Egyszázhetvenötezer. Ennyi, a klubok, illetve az MLSZ által kibocsátott szurkolói kártyát váltottak eddig ki az emberek! Ha csak a számokat nézzük, akkor minden NB I-es fordulóban, valamennyi mérkőzésen telt háznak kellene lennie! És ezt nem mi mondjuk, hanem kérdésünkre válaszolta ezt Sipos Jenő a honi szövetség szóvivője. klotild palace - mlsz 013Természetesen ettől meglehetősen messze van egyelőre a magyar foci, a hivatalos nézőszámadatok szerint a kártyatulajdonosok jó ha 10 százaléka jár rendszeresen bajnoki meccsekre, tehát nem biztos, hogy ebben rejlik a stadionok látogatottságának problémaköre! Persze azért az MLSZ nem adja fel, tovább próbálja népszerűsíteni a kártyarendszert, most éppen egy sajtótájékoztatón, meglehetősen ünnepélyes keretek között jelentették be, hogy a nemzeti olajtársasággal való megállapodás értelmében ezentúl a kártyabirtokosok 7 forinttal kedvezőbb áron tankolhatnak a MOL kutakon, vagyis a héten bejelentett áremelést éppen kompenzálni tudja az, aki kiváltja vagy már kiváltotta ezt a bizonyos kártyát. klotild palace - mlsz 005
Szollár Domokos, az olajosok kommunikációs vezetője ez alkalomból egy nagy méretű kedvezménykártyát nyújtott át Juhász Rolandnak, a Videoton 86-szoros válogatottjának! Villogtak a vakuk a Klotild Palace tetőterében megtartott eseményen, úgyhogy mondhatjuk minden rendben van. Vagy mégsem? Talán már csak egy kis jó foci, meg talán egy létszámcsökkentés kellene, ahhoz, hogy az emberek visszataláljanak az első osztályú labdarúgó mérkőzések helyszíneire! Ez utóbbit az élet talán megoldja, bár ennek a jelek szerint Győrött vagy éppen Pápán kevésbé örülnek, mi viszont a magunk részéről az NB II. harmadik és esetleg negyedik helyezettje adminisztratíve feljutásától lennénk kevésbé boldogok, hiszen így tovább hígulna az amúgy sem túl sűrű mezőny!
Ám a leginkább szurkolóbarát intézkedésnek a szurkolók beengedése bizonyulna a lelátókra, de például a jelek szerint a hétvégi, másodosztályú Soroksár-Vasas találkozón erre ezúttal nem kerülhet sor!
Agyrém!

Share Button

Juhász Attila

Juhász Attila vagyok! A Komlósi Oktatási Stúdió hallgatójaként szereztem újságírói szakképzettséget, nyolcadik éve foglalkozom riporterkedéssel, újságírással, azóta rendszeresen tudósítok sporteseményekről az írott- és az elektronikus sajtó területén is. Cikkeim, interjúim jelentek már meg más-, nem sportos témakörökben is. Dolgoztam már mint a Lánchíd Rádió, a JégKORONG című újság, és a Flag-polgári magazin munkatársa is. Az onlajnok.com, internetes sportközvetítésekkel foglalkozó oldal szerkesztő-riportere, a jégkorong MOL liga TV kommentátora és a Nemzeti Sport című napilap helyszíni tudósítója vagyok. A sportriport magazint barátommal, kollégámmal, Labanc Csabával azért alapítottuk, hogy mi is és a kedves olvasók is egy kicsit jobban bepillanthassanak a sportélet kulisszái mögé! Kellemes kikapcsolódást kívánok minden kedves olvasónknak! HAJRÁ MAGYAR SPORT!

Ez is érdekelheti