ÁPRILIS 1.

A következő szezontól három magyar csapat indul a labdarúgó Bajnokok Ligájában, mindegyik rögtön a főtáblán kezdi meg szereplését!

Az MLSZ nemcsak hogy eltörli a szurkolói kártyát, hanem a stadionok bejáratánál minden néző részére görögtűzeket, petárdákat és egyéb pirotechnikai eszközöket osztogat!

A jégkorong MOL ligába felvesznek az Érsekújvár mellé még egy szlovák csapatot és biztosítják számukra, hogy rájátszásba jutásuk esetén minden meccsüket akkor játszhassák le, amikor akarják!

Lionel Messi a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapatában folytatja sportpályafutását, de a csak rá vonatkozó szabályok szerint lábbal is a gyűrűbe juttathatja a labdát!

Tarsoly Csabát nemcsak szabadlábra helyezik, hanem pénzügyminiszternek javasolják, helyettese Orgován Béla lehet!

Dárdai Pál átveszi a Quaestor-csőd miatt nehéz helyzetbe került Győri ETO futballcsapat szakmai irányítását is, Michael Preetz, a Hertha BSC sportigazgatójának kifejezett kérésére!

Ismét Mocsai Lajost nevezik ki a magyar férfi kézilabda válogatott szövetségi kapitányának! A hírek szerint a szakember azzal a feltétellel vállalta el a feladatot, ha bármikor kérhet időt, különösen, amikor csapata éppen gyors ellentámadást indíthatna!

És végül, de nem utolsósorban; a SPORTRIPORT MAGAZIN lett Hazánk legolvasottabb online sportoldala!

Mindenkit megnyugtatunk; MA ÁPRILItrollfaceS 1-E VAN!

Share Button

Juhász Attila

Juhász Attila vagyok! A Komlósi Oktatási Stúdió hallgatójaként szereztem újságírói szakképzettséget, nyolcadik éve foglalkozom riporterkedéssel, újságírással, azóta rendszeresen tudósítok sporteseményekről az írott- és az elektronikus sajtó területén is. Cikkeim, interjúim jelentek már meg más-, nem sportos témakörökben is. Dolgoztam már mint a Lánchíd Rádió, a JégKORONG című újság, és a Flag-polgári magazin munkatársa is. Az onlajnok.com, internetes sportközvetítésekkel foglalkozó oldal szerkesztő-riportere, a jégkorong MOL liga TV kommentátora és a Nemzeti Sport című napilap helyszíni tudósítója vagyok. A sportriport magazint barátommal, kollégámmal, Labanc Csabával azért alapítottuk, hogy mi is és a kedves olvasók is egy kicsit jobban bepillanthassanak a sportélet kulisszái mögé! Kellemes kikapcsolódást kívánok minden kedves olvasónknak! HAJRÁ MAGYAR SPORT!

Ez is érdekelheti